نرخ تورم در مرداد ۱۴۰۴ در خراسان رضوی به ۴۲.۱ درصد رسید مدیرعامل توانیر: صادرات برق تقریبا به صفر رسید تناقض برنامه هفتم توسعه | خودکفایی ۹۰ درصدی در تولید گوشت قرمز همزمان با کاهش مصرف آب قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۶ شهریور ۱۴۰۴) | رشد قیمت‌ها تا ۹۵ میلیون تومان افزایش شدید قیمت خودرو‌های داخلی به دنبال رشد قیمت دلار (۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول جزئیات پیش‌فروش یک میلیون سکه طلا در (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) امروز صورت گرفت: افتتاح ۱۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۸ استان تعداد بانک‌های دارای کفایت سرمایه مثبت به ۲۳ بانک رسید پیش بینی قیمت دلار تا پایان ۱۴۰۴ | افزایش نرخ دلار به دلیل رشد نقدینگی و ریسک‌های سیاسی فروش نان کنجدی در مشهد ممنوع می‌شود؟ متقاضیان نهضت ملی مسکن ۱۷۰ همت واریز کردند طلای جهانی ثابت ماند (۶ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ شهریور ۱۴۰۴) | دلار ۱۰۱ هزار تومان را هم رد کرد کمک ۱۳۰۰ مگاواتی برق خراسان رضوی به سایر استان‌ها افزایش قیمت گوشت در مشهد (۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت قیمت دام زنده تولید برق خورشیدی در ایران رکورد شکست تعداد خارج‌نشینان یارانه‌بگیر ۹۰۰ هزار نفر است | خارج‌نشینان باید از فهرست یارانه‌بگیران حذف شوند؟ نرخ دلار در مشهد ۱۰۰ هزار تومان را به خود دید (۶ شهریور ۱۴۰۴) نرخ طلا با دلار ۱۰۰ هزار تومانی در مشهد به چه عددی رسید؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی چالش های حوزه واردات با حضور واردکنندگان خراسان رضوی | ارز چندنرخی؛ دروازه رانت و فساد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۶ شهریور ۱۴۰۴) | پیاز کیلویی ۱۰ هزار تومان تولید روزانه بنزین در مسیر صعود | رشد ۵ میلیون لیتری بنزین همزمان با هفته دولت ۲۵ هزار مشترک برق خراسان رضوی کنترل‌پذیر شدند چقدر از درآمد تهرانی‌ها صرف مسکن می‌شود؟ جزئیات توزیع برنج دولتی از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ قدرت خرید مردم در مرداد ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته ۴۲.۴ درصد کاهش یافت جهش کاذب دلار به بالای ۱۰۰ هزار تومان | کارشناسان اقتصادی: منشأ روانی دارد و واقعی نیست پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۴ | دلار در مرز کانال ۹۹ هزار تومان قرار گرفت سکه ۶ میلیون ارزان‌تر از قیمت بازار در مرکز مبادله حراج شد (۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مأموریت ولی ممکن | جایزه‌ ۱۰ میلیارد تومانی بلوبانک از آنچه می‌بینید به شما نزدیک‌تر است

  • کد خبر: ۳۰۲۹۵۹
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱
مأموریت ولی ممکن | جایزه‌ ۱۰ میلیارد تومانی بلوبانک از آنچه می‌بینید به شما نزدیک‌تر است
بلوبانک سامان با شعار  «۱۰۰ میلیارد تومان برای همه و ۱۰ میلیارد تومان برای یکی» از هفته‌ی گذشته کاربران خود را به یک بازی دعوت کرده است.

گزارش آگهی 

بلوبانک سامان با شعار  «۱۰۰ میلیارد تومان برای همه و ۱۰ میلیارد تومان برای یکی» از هفته‌ی گذشته کاربران خود را به یک بازی دعوت کرده و در این بازی برای هر کاربر ۹ ماموریت در نظر گرفته است. با انجام این ماموریت‌ها و رد شدن از خط پایان، هم ۳۸۰ هزار تومان جایزه‌ی نقدی می‌گیرید هم و شانس برنده شدن جایزه‌ی بزرگ ۱۰ میلیارد تومانی را دارید.

برای شروع بازی و شرکت در آن، تنها کافی است که حساب بلو داشته باشید. با ورود به اپلیکیشن بلوبانک سامان وارد صفحه پروفایل می‌شوید و از آنجا با ورود به بلوکلاب با کارت‌هایی مواجه می‌شوید که ماموریت‌های شما روی آن مشخص شده است. هر کاربر ۳ کارت دارد که روی هر کدام از کارت‌ها، ۳ ماموریت برای او مشخص شده است؛ ماموریت‌هایی که در نتیجه استفاده از ویژگی‌های مختلف اپلیکیشن بلو به پایان می‌رسند. به همین سادگی.

بازی با یک کارت شروع می‌شود؛ همان آغاز کار هم فقط ماموریت‌های یک کارت به کاربران نشان داده می‌شود و کنار هر ماموریت یک دایره کوچک قرار دارد. برای اینکه بدانید برای هر ماموریت تعیین شده باید دقیقا چه کاری انجام دهید، کافی است روی کارت مورد نظر ضربه بزنید تا صفحه جدیدی باز شده و توضیحات دقیق مربوط به جایزه به پایان رساندن آن کارت و همچنین جزییات و قوانین مربوط به ماموریت‌ها به شما نشان داده شود. با انجام هر ماموریت، کنار آن ماموریت یک «تیک» می‌خورد؛ دقت داشته باشید که بعد از انجام ماموریت برای خوردن تیک باید چند دقیقه‌ای صبر کنید.

نکته اینجاست که انجام ماموریت کارت‌های بعدی تنها در صورتی ممکن است که کاربر، ماموریت‌های کارت قبلی را به اتمام رسانده باشد؛ توجه کنید که ماموریت‌های هر کارت به صورت رندوم برای کاربران بلویی در نظر گرفته شده و به همین دلیل هم ممکن است ماموریت‌های هر فرد با فرد دیگر کاملا متفاوت باشد اما درجه سختی ماموریت‌ها با هم برابر است. اگر برای انجام ماموریتی، نیاز به توضیح دارید، روی کارت بازی کلیک کنید و توضیحات بیشتر را بخوانید.

برای به پایان رساندن بازی و البته وارد شدن به قرعه‌کشی ۱۰ میلیارد تومانی، حتما باید همه ماموریت‌های هر سه کارت به پایان رسیده باشد؛ یعنی شما باید هر ۹ ماموریتی که برایتان تعیین شده را به طور کامل انجام دهید تا کنار همه این ماموریت‌ها تیک انجام شدن خورده باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->